Spherik Accelerator a fost desemnat Ambasador în cadrul rețelei europene Startup Europe, cu rolul de a facilita accesul startup-urilor din România la resursele pe care această rețea le pune la dispoziție.

Ce este Startup Europe?

Startup Europe are ambiția de a deveni un OneStopShop pentru startup-uri, unde acestea pot găsi toate informațiile și pot accesa resursele necesare pentru a se dezvolta la nivel european.

În calitate de inițiativă a Comisiei Europene, Startup Europe e parte a politicii ce susține crearea unei piețe digitale unice (Digital Single Market) și reunește o rețea de ambasadori naționali prin care întregul ecosistem european este conectat și prin intermediul căreia este facilitată colaborarea în sprijinul startup-urilor.

Ce este Startup Europe Ambassador?

Ambasadorii Startup Europe sunt organizații active în ecosistemul de startup-uri la nivel național, care doresc să sprijine dezvoltarea comunităților lor locale prin conectarea la rețele europene și la politicile și acțiunile Comisiei UE.

În calitate de Ambasador al Startup Europe, Spherik Accelerator va:

  • promova beneficiile și oportunitățile din cadrul Startup Europe în România
  • facilita conectarea factorilor decizionali din ecosistemul de startup-uri din România cu ceilalți participanți în program
  • comunica feedback-ul de la nivel național, cu privire la acest program, reprezentaților de la nivelul Comisiei pentru îmbunatățirea și rafinarea acestuia

Ce servicii oferă programul Startup Europe?

Programul are ca și obiective:

Vrei sa afli mai multe?

Trimite-ne un mesaj la adresa de email: contact@spherikaccelerator.com cu întrebările tale și vom reveni cu detalii.